Bruiloft Niels & Denise | Waarder

Op 15 mei 2021 was het de prachtige dag van Niels en Denise. Ik ken dit stel ondertussen al 2 jaar want hun bruiloft is een jaar verplaatst en ruim een jaar voor de eerste datum had ik de eerste loveshoot met hun. Soms heb je van die mensen daar klikt het vanaf moment één mee! Dat is van hun wel te zeggen, wat een fijn stel. Super open, helemaal zichzelf en in voor een geintje. Dat past helemaal bij mij! Ik was deze dag samen met mijn man Joost 12 uur aanwezig en dat was genieten. Een ceremonie in de boomgaard van Deelverhuur Nooitgedacht in Waarder, een prachtige kerkdienst in Waarder en zo’n ontzettend lieve en gezellig familie/vrienden! Genieten jullie mee van dit heerlijke stel?!

Het was een feestje om er bij te mogen zijn lieve Denise en Niels!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *