Eliana Fotografie

Hi, leuk dat je op mijn website kijkt! Mijn naam is Eliana, 27 jaar, christen, getrouwd met de leukste man van de Betuwe: Joost. Ik woon ook in deze prachtige Betuwe, je kunt ons namelijk vinden in Opheusden.

In 2016 ben ik begonnen als second shooter bij een collega-fotograaf. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan binnen de bruidsfotografie. De afgelopen jaren heb ik ruim 50 bruiloften mogen fotograferen. Sinds 2020 fotografeer ik bruiloften zelfstandig en kun je mij boeken als jullie bruidsfotograaf. Dit doe ik niet helemaal alleen want, jawel, wanneer jullie mij boeken, krijgen jullie die leukste man uit de Betuwe er ook bij. Joost is namelijk mijn vaste second shooter en ondersteunt mij bij het fotograferen van jullie bruiloft. Hoe leuk is dat!

Fotografie is mijn passie; al sinds mijn puberjaren. Van het vastleggen van emoties, connectie tussen mensen en het maken van een prachtige herinnering gaat mijn hart sneller kloppen. Ik ben gek op de liefde, ik vind de liefde prachtig, kan er uren naar kijken en geniet enorm van anderen die helemaal in de wolken zijn. Het zal je dan ook niet verbazen dat ik het liefst bruiloften fotografeer. Voor mij zijn dat toch echt wel de ultieme liefdesfeestjes!

Naast mijn passie voor fotografie ben ik dol op mijn familie en vrienden. Ik geniet enorm van avondjes gezelligheid, spelletjes spelen en een lekker wijntje. Ik houd van heerlijk eten en lekkere taarten. Als ik dus nog tijd over heb kun je mij in de keuken vinden.

Jullie kennen de quote van Pippi Langkous ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat het wel kan’ waarschijnlijk allemaal wel. Hij is mij op het lijf geschreven, ik houd ervan om nieuwe dingen uit te proberen, ben behoorlijk impulsief en ga niet snel een uitdaging uit de weg. Mijn manier van fotograferen kun je omschrijven als; creatief, enthousiast en vol energie! Tijdens mijn fotosessies wil ik jullie graag vastleggen zoals jullie zijn, wil ik creatief werken en vooral heel veel plezier hebben. Het gebeurt dan ook regelmatig dat ik zo enthousiast ben dat ik bijna sta te springen achter mijn camera. Net zoals Pippi Langkous ga ik dus geen uitdaging uit de weg, of het nu regent, er een heel fel zonnetje is of een slecht belichte locatie. Ik ga voor het mooiste resultaat!